يلا نبدأ ..
.. آلمقآديـر ..
بطآطس
كـآس دقيق
2 ملعقه بيكنج بودر
ملعقه شطه
ملعقة كركم
ملح ( حسب الرغبه )
ماء
:::
.. آلطريــقه ..
تقطع البطاطس بشكل نص قمر (مثل طريقة المطعم)
و تسلق دقيقتين ربع سلق
~~~
تخلط المقادير السابقه ( التوابل ) جيدا في قدر
و يضاف الماء حتى يتكون لدينا خليط متوسط السمك
~~~
يوضع الخليط على البطاطس و تقلب جيداَ
~~~
تغطى البطاطس و تترك لمدة نصف ساعه أو ساعة حتى تأخذ النكهه
~~~
تقلى البطاطس بالزيت ثم يصفى من الزيت و يقدم
أو
تحمر في الفرن بتكون ألذ وأخف وتقدم ساخنه
:::::
.. آلمقآديـر ..
بطآطس
كـآس دقيق
2 ملعقه بيكنج بودر
ملعقه شطه
ملعقة كركم
ملح ( حسب الرغبه )
ماء
:::
.. آلطريــقه ..
تقطع البطاطس بشكل نص قمر (مثل طريقة المطعم)
و تسلق دقيقتين ربع سلق
~~~
تخلط المقادير السابقه ( التوابل ) جيدا في قدر
و يضاف الماء حتى يتكون لدينا خليط متوسط السمك
~~~
يوضع الخليط على البطاطس و تقلب جيداَ
~~~
تغطى البطاطس و تترك لمدة نصف ساعه أو ساعة حتى تأخذ النكهه
~~~
تقلى البطاطس بالزيت ثم يصفى من الزيت و يقدم
أو
تحمر في الفرن بتكون ألذ وأخف وتقدم ساخنه
:::::